Profilul companiei

Servicii

Preturi competitive

Datorita cresterii concurentei incercam prin serviciile si produsele noastre competitive si de calitate sa satisfacem cerintele clientilor nostri. In relatiile de colaborare cu partenerii nostri acceptam orice forma de plata inclusiv sistem de compensare.
Servicii

Domenii de activitate

Produsele companiei din cauciuc si poliuretan se adreseaza in general sectorului industrial, maritim, transporturi petroliere, transporturi energetice, extractii petroliere, cai ferate, sector energetic nuclear, sector termoenergetic, sector hidroenergetic.
Servicii

Suport tehnic

SATISFACTIA COMPLETA A CLIENTILOR este dezideratul permanent al colectivului nostru. Acesta poate fi atins numai prin respectarea fiecarei cerinte tehnice si comerciale a clientului, pe baza respectarii interesului reciproc.
Servicii

Reactivitate

Datorita tehnologiei IT din ce in ce mai dezvoltata, suntem din ce in ce mai reactivi fata de clientii nostri, prin intermediul internetului si al serviciilor de care dispunem.

Despre serviciile noastre

Prin intermediul serviciilor de realizare de prototipuri din cauciuc si poliuretan, GC Grup poate realiza modele la scara pentru componente sau ansamble. Aceste modele pot fi utilizate pentru testare si omologare in vederea lansarii productiei de serie dar si pentru realizarea de matrite.

GC Grup a devenit de-a lungul anilor o firma de prestigiu intre companiile producatoare de articole tehnice din caciuc si poliuretan datorita felului in care isi respecta partenerii de afaceri, prin calitatea serviciilor furnizate, promptitudinea livrarilor si fiabilitatea produselor. Inca de la infiintare, compania noastra a lucrat pentru a convinge si satisface cerintele clientilor sai.
Succesul se bazeaza pe experienta si expertiza echipei noastre in domeniile materialelor, proiectarii si a suportului de dezvoltare de produse din cauciuc si poliuretan. In plus, departamentul tehnic lucreaza in stransa colaborare cu departamentul de productie, aprovizionare si reteaua logistica pentru a asigura indeplinirea asteptarilor clientilor nostri.
Stabilitate financiara oferita de partenerii de afaceri de top, din tara si strainatate.


Toate drepturile rezervate@ S.C. G Costache Grup S.R.L. Realizat de: www.webdesign-profesional.com