Firma S.C. G Costache Grup S.R.L. este o companie care incepand cu anul 1998 activeaza pe piata producatorilor de articole tehnice din cauciuc si se bazeaza pe experienta si profesionalismul in domeniu al actionarilor si pe cooptarea in echipa a unor tehnicieni a caror pregatire continua isi pune amprenta asupre calitatii articolelor din cauciuc produse. Aplicand cu consecventa tehnologii noi, cautand sa satisfaca exigentele clientilor prin controlul constant al procesului de productie si respectand termenele de livrare si executie a reperelor, GCGrup a reusit in scurt timp sa se impuna pe piata furnizorilor de repere din cauciuc presate si profilate din tara si sa isi construiasca propria imagine. Cu o paleta larga de repere produse: garnituri cauciuc, benzi transportoare, fendere amortizoare, chedere, garnituri poliuretan, cauciuc siliconic, etc, compania a reusit sa satisfaca toate solicitarile venite din piata.
Firma este acreditata ISO 14001:2015 si ISO 9001:2015. Aceste acreditarii ofera recunoasterea nationala si internationala a competentei si a performantei S.C. G Costache Grup S.R.L. si credibilitate sporita fata de clientii si furnizorii nostri; certifica mentinerea unui management eficace al sistemului, proceselor, resurselor si produselor, serviciilor furnizate de noi.
Eforturile in cercetare, cautarea de noi tehnologii, atentia indreptata spre exigentele clientilor, controlul constant al procesului de productie al reperelor din cauciuc, sunt cateva din punctele forte cu care ne-am construit propria imagine. Garantia caracteristicilor produselor din cauciuc este asigurata de un control strict de calitate, desfasurat atat in timpul procesului, cat şi prin teste de laborator. Intregul proces de fabricatie este in permanenta monitorizat Pentru a mentine cele mai inalte nivele de calitate ale reperelor din cauciuc, obiectivul GCGrup este implementarea de noi tehnologii si echipamente precum si formarea continua a personalului. O echipa tanara si dinamica.


Toate drepturile rezervate@ S.C. G Costache Grup S.R.L. Realizat de: www.webdesign-profesional.com